Kategorier
Tandvård

Duktig tandläkare i Solna

Det är en stor fördel att ha sin tandläkare i Solna om man nu bor där. Att behöva resa långt för ett besök kan vara besvärligt och ta alltför mycket tid.

Andreas hade varit noga när han valt tandklinik i Stockholmsområdet. Han hade själv hittat en bra lägenhet i Solna och ville därför att hans tandläkare skulle finnas i närheten. Visst hade han kunnat bestämma sig för vilken som helst i Stockholmsområdet, men att behöva åka långt för att få hjälp skulle både ta tid och kosta pengar.

Numera var han så tacksam att han valt just en tandläkare i Solna. Det hade gått många år sedan han flyttade dit. Numera bodde han med sin fru och sina två barn i ett hus i Solna så han hade aldrig behöver byta tandläkare. Idag gick hela familjen till samma ställe vilket var mycket smidigt.

Tandläkare som är bra med barn

Förutom att tandläkaren var väldigt duktig på sitt jobb hade han en annan kvalitet som var ännu viktigare. Han var fantastisk med barn. Redan från första besöket hade de gillat honom. Han hade skojat med dem och varit mycket pedagogisk. Så när de skulle till tandläkaren nuförtiden var det inga bekymmer.

Hans fru ville gärna göra tandblekning med jämna mellanrum och det kunde de också erbjuda där. Kliniken var helt enkelt perfekt för hela familjen. Även om alla givetvis var glada om de slapp gå dit över huvud taget. Så de var noga med att hålla tänderna i gott skick, något som barnen blivit mycket duktiga på.

Besöka tandläkare akut

Det var flera gånger under årens lopp som han tackade sin lyckliga stjärna att han hade hittat en klinik i Solna när han flyttade dit. Med fyra i familjen var det en given sak att trots bra tandvårdsrutiner råka ut för tandvärk. Då var det en tröst att man inte behövde åka så långt för att få lindring.

Själv hade han slagit ut en tand när han vurpat under en fartfylld färd med sin mountainbike.  Att ha återkommande besök på tandkliniken var som att ha en hustandläkare som man förr hade en husläkare som tog hand om hela familjen. Denne visste allt om sina patienter vilket inte stämde riktigt i dagens läge.

Träffades hos tandläkare

Andreas skrattade till när han satt och tänkte på hur han och hans fru hade träffats. Han hade den dagen ramlat på sin mountainbike och fick gå till tandläkaren i Solna för att få hjälp då han slagit ut en tand. I väntrummet satt en snygg tjej som han inte kunde låta bli att titta på. Hennes uppenbarelse hade gjort att han för en stund glömt sin egen smärta.

Han hade varit där akut och fått sitta och vänta en stund. Under tiden hade tjejen gått in och senare kommit ut med ett bländande leende. Hon hade sagt, sitter du fortfarande här, och resten var historia. Han hade bjudit ut henne på stående fot och efter det hade de varit ett par. Så att tandkliniken var viktig för dem hade många förklaringar.